ENSIAPUKOULUTUKSET

Ensiavun 4 tunnin (4 x 45 min) koulutuksessa opit tärkeimmät henkeä pelastavat toimenpiteet ja saat rohkeutta tarttua toimeen silloin, kun ensiaputaitoja tarvitaan. Koulutus soveltuu ensiaputaitojen kertaamiseen ja ylläpitämiseen. Kurssi soveltuu työpaikoille, joissa tapaturmariski on alhainen, esimerkiksi toimistot. 

4 tunnin ensiapukoulutus täyttää viranomaisvaatimukset (Kela, STM ja Työsuojeluhallinto) ja on siten virallinen ensiapukurssi. Koulutuksen käytyäsi saat todistuksen, joka on voimassa 3 vuotta.

LUE LISÄÄ

Ensiavun 8 tunnin (8 x 45 min) koulutus antaa sinulle hyvät perustiedot ja taidot ensiavusta sekä valtavasti rohkeutta tarttua toimeen silloin, kun ensiavulle on tarvetta. Koulutus sopii vasta-alkajalle sekä kokeneelle ensiapukonkarille. Koulutus sopii työpaikoille, joiden tapaturmariski on alhainen, esimerkiksi monet järjestöt, oppilaitokset, toimistot, kaupat/myymälät.

8 tunnin ensiapukoulutus täyttää viranomaisvaatimukset (Kela, STM ja Työsuojeluhallinto) ja on siten virallinen ensiapukurssi. Koulutuksen käytyäsi saat todistuksen, joka on voimassa 3 vuotta.

LUE LISÄÄ

Kaksipäiväinen koulutus (16 x 45 min), joka on sisällöltään erittäin kattava. Koulutus sisältää auttamistilanteiden harjoittelun lisäksi myös kattavasti tietoa tapaturmien ehkäisystä ja terveyden ylläpitämisestä sekä henkisestä ensiavusta.

Koulutus sopii työpaikoille, joissa tapaturmariski on ilmeinen, kuten esim. teollisuus ja rakennusala.

16 tunnin ensiapukoulutus täyttää viranomaisvaatimukset (Kela, STM ja Työsuojeluhallinto) ja on siten virallinen ensiapukoulutus. Koulutuksen käytyäsi saat todistuksen, joka on voimassa 3 vuotta.

LUE LISÄÄ

Tarvitseeko organisaatiosi täsmäkoulutusta ensiavun joihinkin osa-alueisiin? Elvytys, haavat, vammat, sairauskohtaukset. Oletko järjestämässä tapahtumaa, johon toivoisit ensiapukoulutusta, esimerkiksi luentotyylisenä?

Vai olisiko esimerkiksi kehittämis- tai tyhypäivän ohjelmassa ensiavun taitorata? Vai miltä kuulostaisi koko koulutus metsässä suoritettuna?

Kannattaa kysyä myös kokonaispakettia, jossa yhdistyy ensiapuharjoittelu ja rentouttava yinjooga- tai kehonhuoltohetki. Sopii erinomaisesti mm. tyhy-päivään.

LUE LISÄÄ

.

SPR ENSIAPUKURSSIT

Kurssilla harjoitellaan hätäensiavun aiheita. Tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta henkeä uhkaavissa tilanteissa. SPR Hätäensiapukurssi 4 t ® -todistus on voimassa 3 vuotta ja sillä voi jatkaa yhden kerran SPR Ensiapukurssi EA 1® tai SPR Ensiapukurssi EA 2® voimassaoloaikaa kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

LUE LISÄÄ

Kurssilla harjoitellaan hätäensiavun aiheita. Tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta henkeä uhkaavissa tilanteissa. SPR Hätäensiapukurssi 8 t® -todistus on voimassa 3 vuotta ja sillä voi jatkaa yhden kerran SPR Ensiapukurssi EA 1® tai SPR Ensiapukurssi EA 2® voimassaoloaikaa kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

LUE LISÄÄ

Kurssilla harjoitellaan erilaisia ensiavun aiheita. Tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta hätäensiapua vaativissa tilanteissa sekä arjen pienemmissä tapaturmissa. Ensiapukurssi EA 1® -todistus on voimassa 3 vuotta.

LUE LISÄÄ

Kurssilla harjoitellaan erilaisia ensiavun aiheita sekä vahvistetaan aiemmin opittuja ensiaputaitoja. Tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta hätäensiapua vaativissa tilanteissa sekä arjen pienemmissä tapaturmissa.

Kurssin pohjatietovaatimuksena on voimassaoleva SPR Ensiapukurssi EA 1® -todistus. Todistus tulee olla mukana kurssilla.

SPR Ensiapukurssi EA 2® -todistus on voimassa 3 vuotta.

LUE LISÄÄ

.

.