Miksi PHEA?

Miksi kannattaa valita Päijät-Hämeen Ensiapukoulutuksen toteuttama ensiapukoulutus?

100% tyytyväisyystakuu
Tyytyväinen asiakas on kaiken A ja O. Uskon koulutusten korkeaan laatuun ja siksi annan 100% tyytyväisyystakuun kaikille koulutuksilleni -
mikäli koulutus ei vastaa odotuksianne, en laskuta mitään.

Räätälöity aikataulu
Ymmärrän, että organisaationne toiminta saattaa olla kiireistä ja ennalta-arvaamatonta. Siksi tarjoan joustavan aikataulutuksen, joka sopii teille parhaiten.
Olipa kyse päivä- tai ilta-ajasta, yöstä, viikonlopuista tai arkipäivistä, voimme suunnitella koulutuksen ajankohdan, joka toimii teille parhaiten.

Hyvä palaute
Koulutukset ovat poikkeuksetta saaneet hyvää palautetta. Koulutukset toteutetaan rennolla otteella, mutta kuitenkin niin,
että kaikki olennainen ja vähän enemmänkin tulee opittua.

Kattavat sisällöt
Koulutukset kattavat kaiken perustaidoista edistyneempiin ensiaputaitoihin. Olipa kyse sitten haavojen hoidosta, elvytyksestä tai muiden äkillisten sairauksien ja vammojen ensiavusta, varmistan, että tiimisi on valmis toimimaan tehokkaasti kaikenlaisten tilanteiden sattuessa.

Erilaisia koulutusmuotoja
Ymmärrän, että organisaatioiden tarpeet vaihtelevat. Tarjoan erilaisia koulutusmuotoja, jotta voin vastata juuri teidän tarpeisiinne parhaiten.
Voitte valita perinteisen luokkahuonekoulutuksen tai etäkoulutuksen, joka mahdollistaa osallistumisen mistä tahansa sijainnista.

Ajankohtaiset opetussisällöt
Pidän koulutusmateriaalin ajan tasalla viimeisimpien ensiapuohjeiden ja -käytäntöjen mukaisesti.
Näin voitte olla varmoja, että saatte luotettavaa ja hyödyllistä tietoa.

Lue TÄSTÄ palautetta koulutuksista.


Ari Kärkkäinen puh 044 2396 821
ari.karkkainen@phea.fi